Fejsbuk poceo da čita misli – kontrola uma dostigla apokaliptične razmere!

Question

Pozdravite se sa onim sto vam je ostalo od mozga, a ko zna sta se sprema i preostaloj nekolicini nas normalnih za koju godinu

Podvukao bih deo teksta u kome se metode ocitavanja nazivaju neinvazivnim.

Answers ( 4 )

  1. ha,ha koja je ovo glupost…sednes da nesto napises i onda ti u sobu uleti mladji brat sa nekim idiotskim pitanjem ili te mama zove da jedes ili ti neko zvoni na vratima…kakva bi to papazjania bila od misli… pa ja ovde promasim celu temu kad me neko prekine u pisanju – mislim da sam na politici i pisem, pisem, bla, bla, bla … kad ono teorije zavere …more 1 normalan post ne mogu da napisem a da me neko ne prekine… i stalno psujem u sebi… kao – vidi ovog idiota opet zove ili sta sad ova hoce ili gde su mi one carape sa zvezdicama… more nema sanse da ce iko koristiti tu opciju

  2. Spremna i invazivna tehnologija:

    Njegov tim će koristiti neinvazivne senzore za detektovanje moždanih signala, povezanih sa mislima o reči koje osoba izgovori. Napredni kompjuterski algoritmi zatim će ustanoviti koje je sve reči korisnik želeo da izgovori. Završnu reč imaće veštačka inteligencija, koja će utvrditi na koju reč je korisnik mislio.

    Building 8 će takođe koristiti tehnologiju zvanu difuzna optimalna tomografija, koja će na moždano tkivo emitovati svetlost frekvencije blizu infracrvenoj i čitati aktivnost neurona na osnovu rasprostiranja svetlosti.

  3. e super, neka ovim politicarima, ubicama, lopovima, trgovcima organa, droge i belog roblja citaju misli 24/7

  4. Ne radi se tu samo o citanju. Logicno je da povratna frekvencija odgovarajucih karakteristika moze i da usadi u glavu korisnika ono sto treba da misli, zato je naglaseno da je metoda „neinvazivna“.

    Eksperimenti na pacovima (a i ljudima) su pokazali da elektromagnetnim poljem mogu da se kontrolisu i fizicki pokreti tela, ne samo misli:

Napiši odgovor