HAARP ratovi i manipulacije klimom

Problem

Dakle da HAARP tehnologija odavno postoji to je valjda jasno i pticama na grani…
Poplave 2014. u Srbiji su bile HAARP poplave…i nazalost nasa kvislinska vlast je verovatno unapred znala da ce se sprovesti to ritualno zrtvovanje…
Srecom sam Bog nas je spasao od mracnjaka da ne bude vise zrtava…
Za te HAARP polave iz 2014. ima xy dokaza da su vestacki kreirane…

odgovora ( 3 )

 1. Zao mi je, ali nema vise !

  https://www.adn.com/science/article/…rp/2015/07/15/
  Za one sa slabijim engleskim – univerzitet Aljaske preuzima Haarp postojenje. Vest iz jula 2015. godine.

  Cak je bilo organizovano par slobodnih dana, da svako moze da dodje i pogleda, sasvim slobodno.

  Jos malo teksta, na engleskom, o sadasnjem radu.
  https://news.uaf.edu/haarp-ready-bus…af-management/

 2. Drugar…
  Tvoja upoznatost sa materijom je u velikom zaostatku…
  Nije HAARP samo Aljaska…
  HAARP je TEHNOLGOIJA KOJA SE UVELIKO KORISTI SIROM SVETA !

  Izmedjuostalog se koristi i za otkrivanje ruda, pa smo u vezi s tim imali nekoliko smrtonosnih zemljotresa u Italiji u blizini jednog HAARP-u slicnog postrojenja…

  Manipulacija klimom, kao u slucaju eksperimenta koji je proveden nad nama u Maju 2014. godine…, se izvodi tako da se na neki hibridni nacin koriste postojeci energetski potencijali zemlje iliti lokacije gde se cilja sa klimatskim napadom.

  PA TAKO – NIJE SLUCAJNO STO SU HAARP-OM REZIRANE POPLAVE KOD NAS SE DESILE BAS U OBRENOVCU – JER SE TAMO NALAZI JEDNO OD NAJVAZNIJIH ENERGETSKIH POSTROJENJA – TE NIKOLA TESLA (opet simbolicki vrlo jasno…)

  Takodje tada su teze posledice se desile u Krupnju i Malom Zvorniku, a sto je sve u zoni HE Zvornik, a u BiH su najteze posledice bile u Doboju gde se nalazi TE Stanari…

  Takodje negde u danima i mesecima po poplavama se desila i velika eksplozija u TE Obilic na Kosovu, sto ukazuje da su za taj eksperiment koristeni i potecnijali tog energetskog objekta…

  Potom posle nekoliko meseci ili bese 2015. imali smo HAARP napad i na Istoku Srbije, kada smo takodje imali iznenadne jake padavine i odrone, a sve se desavalo u zoni HE Djerdap !!!

  Dakle jasno je da su svi ti napadi bili HAARP napadi , koji su na hibridni nacin koristili mrezu postojecih Energetskih objekata HE i TE…

  Kao sto smo u Japanu imali onaj zemljotres jak i posledicni cunami u zoni NE Fukushima…

  Dakle ocigledno nije u pitanju slucajnost vec eksperimentalno koristenje energetskih postrojenja tj njihove snage u funkciji HAARP eksperimenata upravljanja klimom !!!!

 3. Postoje 4 velika postrojenja, jedno na Aljasci i jos tri po svetu, od kojih jedan u Rusiji.

  Mozemo samo da se pomolimo da oni znaju sta rade… mada ja jos uvek nisam uveren u menjanje klime tim antenama.
  Snaga pri bezicnom prenosu opada sa kvadratom rastojanja. Ali, za slanje signala, to vec mogu da poverujem.

  Uostalom, pretpostavka da je klima zakucana u jednoj ‘tacci’ i da je nepromenljiva nikako ne moze da stoji. Sve se u svemiru krece, ni Sunce ne stoji.

  Za 2014. godinu mogu da kazem da Haarp i poplave u istoj recenici nemaju nikakvog smisla. Godinama pre toga su se u nasoj okolini desavala velika nevremena, poplave i svasta jos – pa niko nije „zvao Haarp“. Ali smo se zato dosetili kad je pogodilo nas.

  Uostalom, kolicina vode koja je napunila ugljenokop je ravna kolicini vode koju bi prepuni Dunav (preko 10000 kubika u sekundi) imao tokom nekoliko sati. Korito Kolubare ne prima ni 1000. Meni se najpre cini da je neko minirao ivicu ugljenokopa i tako pustio vodu unutra. Zato je Obrenovac bio pod metrom-dva vode a ne pod 5. Postoji i vestacko jezero kod ugljenokopa a na samoj Kolubari, uzvodno od Obrenovca. Njega na vestima niko ne pominje.
  Tek kada objasnimo izmerene cinjenice, mozemo da se posvetimo pisanju teorija. Tabloidno vristanje kao prvi korak je nista drugo do ispiranje mozga.

Napiši odgovor