Imam 29 i jos uvek sam nevin

Question

Ovako ljudi. Inam 29 i jos se ni sam ozenio. Nemam s kim. Realno i zene i muskarci vise ni su ono sto su bili nekad. Sve se iskvarilo. Gleda se samo materijalna korist i ni sta vise. Vernik sam i to me dodatno sputava. Hteo bi da mi prvi put bude iz ljubavi. Inace nisam ni glup ni ruzan. Pametan sam i bas zgodan ali eto nikako da nadjem sebi zenu. I tako do gurah do 29. Nebi hteo da me pogresno razumete ali problem mi nije mali. Stvarno nebi hteo sa bilo kojom a opet bi se i ozenio nekom moralnom zenom vernicom pa da se lepo slazemo. Ne mojte se smejati i rugati sto sam iskren i sto sam vam otvorio dusu nego mi po mozite ako mi ima pomoci. Shalom. Amin!

Answers ( 2 )

  0
  2017-12-14T03:52:21+01:00

  Welcome to the club lolol

  Šalu na stranu, svaki problem ima rešenje. Na osnovu onoga što si napisao, rekla bih da si previše nesiguran u sebe i svoje mogućnosti. Dakle, ako tražiš sebi srodnu dušu sa unapred određenim stavom da su svi isti, da samo jure novac, postoji velika šansa da ćeš dobiti ono što najmanje želiš. Probaj za početak da malo poradiš na sebi i na svom samopouzdanju. I naravno, nemoj nikada da se pretvaraš da si ono što nisi.

  Svako dobro xd

 1. Ostani dosljedan sebi.Mislila sam i ja da je mnogo lakše naći normalnu osobu…Mislim da čak nije problem u tome da svi jure novac.Problem je što niko više ne vjeruje,s tim da ne bude ono“ljubav je samo riječ i ništa više“.Ljubav je podcjenjena….a za nju se valja boriti..

Napiši odgovor