Iznenadno otezano kretanje

Question

Od početka zimskih dana jedan moj komšija ima veliki problem sa otezanim kretanjem iako pre toga nikad nije imao nikakav problem. Bio je jednom kod lekara koji mu je prepisao samo B kompleks vitamina i sad ne želi ponovo da ide !?.

Iskreno, rado bih mu pomogao, ali sa ovakvim problemom se stvarno nisam susretao (a, lekar nisam), pa bih zamolio da ukoliko neko zna nešto više o ovakvim dešavanjima ili ima sličnih iskustava …

U suštini, koliko sam razumeo, otežano kretanje je krenulo sa prvim hladnim danima, donji deo tabana ga boli kad hoda i „zategnu“ mu se povremeno ostali mišići na butinama (ali, to verovatno može da bude i posledica nepravilnog hoda zbog bola u tabanima). Takođe, koliko mi je ispričao, povremeno ga zaboli i zglob kolena (ali, kaže za zglob kolena da ga boli samo povremeno obzirom da je imao sportsku povredu kolena pre više godina).

Inače, iako mu je lekar prepisao samo B kompleks vitamina, komšija je koristio i konjsku mast, gavez, tigrovu mast i povremeno pio kalcijum i magnezijum.

Ovakvo stanje traje već skoro 25 dana …

Hvala unapred.

Napiši odgovor