Kako da ostavim alkohol?

Problem

Kako izvesti?
Da li je neko pokušavao?

Ne zbog zdravlja već me nervira me što sam zavisan od njega. Ne volim ni njegov ukus, smeta mi i mamurluk. Želeo bih prestati.

odgovora ( 3 )

  1. Pa znaš kako, ko prebrodi prvih mesec dana obično uspe, ali treba prebroditi tih mesec dana Isto kao i sa cigarama. Mada ja mislim da je lakše ostaviti alko nego cigare.

    0
    2018-01-26T18:56:29+01:00

    Nikako. Ko se jednom navuce, tesko se skida. Obicno ljudi prestanu kad plate malo vise zdravljem, e tad se opamete. Nazalost.

  2. Moras da postavis stvari tako da si ti gospodar svoga uma i tela.Da ti kontrolises sebe i sve oko sebe.Da ne dozvoljavas da te kontrolise zavist prema alkoholu vec da ti kontrolises nju.Jer realno ti to mozes ili ne moze niko drugi.Ja sam uspeo a i ti cesh samo ako to stvarno zelis!Prvih nedelju dana ti je najgore,imaces problema sa spavanjem,ali posle dve nedelje sve se normalizuje kao da nikad nisi ni pio,pivo ti ima gorak ukus a i sve ostalo.I najbolje bi bilo da sa ovom terapijom iskombinujes neku mladju curu,to ce ti dodatno uliti volju u sebe koliko si zapravo jak i resen da se odreknesh svog poroka.Kada uspes i prodje prvih mesec dana javni se da idemo na JACK!

Napiši odgovor