Koliko zaista mozemo mislima da uticemo na svoj zivot, da ga pokrenemo nabolje?

Problem

Sigurno ste cesto culi: Kakve su ti misli ,takav ti je zivot;ono sto najvise mrzim,to me stiglo;svako je kovac svoje srece;pazi sta zelis,mozda ti se ispuni isl.
Ili da vas nazove neko na koga mislite citav dan,a ne uspijevate da ga nazovete!

Mi smo to cesto culi,ali nismo razmisljali o sustini tih misli.

Sasvim mi je jasno da zavisi od nas samih kako cemo posmatrati casu sa vodom(za mene je uvijek napola puna),kako cemo izaci na kraj sa teskocama u zivotu,da li smo kukavice ili borci itd.
Skoro naletih na netu o zakonu privlacenja.Jako mi je to bilo interesantno i mislim da u tome ima bar nesto istine.Ne znam da li je neko isprobao tehniku i da li ona funkcionise?
U smislu da se pojavi nova ljubav u vasem zivotu,bolje radno mjesto,novi prijatelji? Postoje oni koji misle da su to obicne budalastine.
Posto sam u horoskopu skorpija,a ova godina je odlicna za sve skorpione,ja ocekujem da se dese cuda u mom zivotu!

Koliko zaista mozemo mislima da uticemo na nas zivot,da ga pokrenemo na bolje? Voljela bih da sa mnom podijelite vasa iskustva.
O toj temi sam porucila 2 knjige sa Amazona koje su bile bestseleri,pa cu da virnem.

Da li vjerujete u zakon privlacenja?

Answer ( 1 )

  1. Iskreno – ne. Ja sam uvek život shvatao više kao splet gomile okolnosti nego nešto na šta bi mogao da utičeš samo svojim mislima.
    Sad, ako neko ima taj dar da život shvata uvek u generalno pozitivnom svetlu onda on valjda nauči da pojedine okolnosti prihvata bolje nego što one realno jesu. To je jedino što bih ja mogao da povežem sa tom izrekom „kakve su ti misli takav ti je život“.

Napiši odgovor