„Parking servis“ odneo ženi auto SA BEBOM NA ZADNJEM SEDIŠTU

Question

Ko je ovde veci moron?

Ovi iz parking servisa koji kupe a da ne gledaju ni sta kupe ili zena koja potpuno nezasticenu sestomesecnu bebu ostavlja samu u kolima?

„Vratila sam se nakon pet-šest minuta ponovo do automobila, a „pauk“ je odnosio moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih i trčala za njima, ali oni su nastavili da voze. Ne mogu da opišem strah i paniku koju sam u tom trenutku osećala..“ ovako za „Blic“ priča Beograđanka Jelena Manojlović kojoj je, kako tvrdi, „Parking servis“ juče odneo automobil u kojem je bila i njena beba.

ve je počelo kada je Jelena Manojlović u 18.56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana i u njemu ostavila svoje šestomesečno dete.

– Trebala sam da svratim do muža, koji je bio u tom trenutku na poslu, kako bih uzela nešto. Pošto je bilo jako hladno, bebu sam ostavila u automobilu da se ne smrzava. Već u 19.02 sišla sam dole sa mužem, a imala sam šta i da vidim. Vozilo „Parking servisa“ je odnosilo moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih, zajedno sa mužem i trčali smo za njima, ali oni su nastavili da voze u nepoznatom pravcu – ističe Beograđanka.

Kako kaže u tom trenutku je osetila strah koji nije mogla da opiše. Nije joj jasno kako nisu videli bebu u kolima. Odmah je pozvala dispečera „Parking servisa“ kako bi preneli vozačima da se zaustave i daju joj dete.

– Iz „Parking servisa“ su obavestili vozače šta se desilo, da je beba u kolima i da se zaustave. Međutim, samo su mi poručili da dođem do autoplaca gde ću moći da preuzmem bebu. Odmah sam sela u auto i otišla pravo tamo. Dete je vrištalo i plakalo kada sam stigla. Počela sam da vičem na njih kao što bi i svaka majka, pitala sam ih kako nisu videli bebu i zašto nisu stali da uzmem dete, na šta su mi oni zapretili da će pozvati socijalnu službu. Strašno – ističe Jelena Manojlović, majka bebe.

Answer ( 1 )

  1. Žena je potpuni debil i moron. Ovde treba da radi socijalna sluzba i sud.

    Ko se sve ne razmnoži, da bog sačuva i još „…kao što bi i svaka majka…“. Kakav kreten…

Napiši odgovor