Хуманитарно злостављање!

Problem

Недавне вести о Французу Гујону који под окриљем хуманитарне месије ко зна шта ради деци на Космету и Метохији , наводи ме да поставим питање о наводним хуманитарцима који долазе у Србију и друге делове света под окриљем хуманитарних мисија .

90 тх година имали смо експанзију хуманитарних мисија по Босни , Косову и довели су све осим мира .

довели су стотине и стотине несрећних девојака из Румуније, Украијине и Молдове као бело робље да задовољавају управо те хуманитарце .

У исто време у Румунију и Бугарску су се сливале реке Западних педофила када је обављена прича о сиротиштима , исто под окриљем хуманитарних организација
злостављали су децу ..Када су Румунске и бугарске власти почеле јавно да говоре о томе покупили су се и отишли у друг крајеве ..

Где су данас ?

На Косову ?

Колико знамо о Французима који доносе хуманитарну помоћ српској деци , који их воде на море и проводе са њима активности без надзора родитеља .

Србија ми делује као нека треће разредна Шир Ланка у коjoj је недавно ухапшен још један Француз, један од многих који су исто под окриљем да помажу деци исту децу злостављали.

Зар баш ништа нисмо научили ?

Зар смо толико слепи?

И овај уштиркани Фрнацуз који ових дана пуни насловне стране о томе како је он Бог без којег би српска деца и Срби на Косову умрли од глади .

Он је чист пример стручни профил педофила и преваранта .Његов изглед наивка , хуманитарца ..да ли је уопште неко имао психологију у школи , факсу?

https://forum.krstarica.com/showthread.php/800041-%D0%A5%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%99%D0%B0%D1%9A%D0%B5!

odgovora ( 2 )

 1. Невезано за овог лика, идеја да се Данац пресели у Бугарску да би се бавио хуманитарним радом је психотична.

 2. Апсолутно се слажем .они управо играју на карту богате Европе која заправо није богата него је препуна душевних богаља и веома сиромашна али ту је капиталистичка пропаганда која ради за њих

  Трећеразредне државе , изгледа и Србија спада у њих пуштају разнорзне белосветске вуцибатине да долазе и мотају се око деце јер имају у својој глави усађен сан о дивном о богатом Западу

  Када смо хуманитараца последњи случај је Британац исто хуманитарац који је снимао порно филмове са децом од 6 месеци у Малезији

  Ово је једноставно добро израђена пракса педофила ..траса по којој иду .није се још десило да се један педофил није бавио хуманитарни радом и то са децом.

  то је њима најбољи и најлакши приступ деци

  Звери који злостављају децу углавном долазе у неразвијене земље или земље са проблемом и то са Запада под окриљем хуманитарних мисија и помоћи деци

  то је њихов начин да се деци приближе ,овакви људи воде двоструке животе и могу годинама да злостављају деци и да не буду откривени

  заправо, раде све да не би били чак ни сумњиви.

  Годинама то може да трај,е децу углавно привуку себи и првенствено све око деце улевајући шре свега старатељима деце сигурнос и уверење да имају часне намере .

  Још се није десио случај да злостављачи деци нису били хуманитарци који су имали приступ деци ,ради се смишљено , организовано до префекције и то годинама ..

  Погледајмо још један случај ткз хуманитарца

  Молим вас погледајте овај видео .то је разрађена тактика ..они дођу као хуманитарци .овај је био на Хаитију као херој који је помагао школе , реновирао , доносио помоћ да би имао приступ деци и да нико не би посумњао на њега ..

Napiši odgovor