Novi zakon za tehnicki pregled

Question

sta mislite o ovom novom tehnickom pregledu u banana republiki? ne sme auto nigde da ima ogrebotinu,da sve bude u jednoj nijansi boje,ne sme nigde nista da bude prefarbano ili zafarbano,ne sme da ima korozije nimalo,a tek rupice nikako,cak ni na plastici…a ako ima rupica? hmm,zalepite ih trakom kazu. jer tako izgleda lepse kad se slika?

dalje…mora biti vozilo cisto! kao puckica…ko da se priprema za salon automobila. dakle ljudovi,lizite ga da se sija. stare kuke mozete sebi nabiti tamo gde ne treba,jer stizu nove evropske kuke! secite stare kuke,kidajte ih zajedno sa branicima,jer evropske ce biti svakako bezbednije za voznju,doprinose tome da bude manja steta prilikom sudara verovatno. mozda se boje da ce ljudi previse da zarade para sa tim starim kukama,prevozeci paprike i paradajz…pa ce da se strasno obogate ne dao Bog!?

da prestignu u bogatstvu ove divne gospodine koji ce da uvoze nove kuke iz europe. samo zbog nase sigurnosti i bezbednosti u saobracaju. vidite kako misle na nas? kuku imam 10 godina,fabricka kuka…tada je sve prosla od testova,atesta,papira i sta ti ja znam. al prc,sad ti traze racun od te kuke. mozda sam je ja ukrao,jos tad pre 10 godina,pa ostetio republiku?

pa ce oni sad da uvezu te evropske kuke,a mi cemo ih kupovati verovatno jel? od tih divnih gospodina. mirisem da je zafalilo opet para u budzetu,nisam ni ja u pravu sto se bunim. fali para u republiki,a ja se bunim za pisljivu kuku i tehnicki od 40 minuta plus farba plus papiri…sto sam bezobrazan,pih! (ko da malu platu imam,sacuvaj me Boze).

ko da je to mnogo sto sam danas dao 1400din za casu farbe i 1200din za neki tamo papir o atestu od pre 10 godina. ali sve je to jako lepo i dobro kad pogledas sa druge strane,jer vidim da se polako uvode evropski zakoni…evropski porezi,evropske dazbine i evropske cene,akcize itd… za koji mesec ce biti i evropske plate i onda cemo definitivno biti LIDERI U REGIONU!

Napiši odgovor