Sertifikat o nevinosti pre stupanja u brak

Question

Papa Francisko je na nedeljnoj misi izneo stav da ce katolicka crkva od Nove godine traziti od zena certifikat da nevine stupaju u brak pri crkvenom vencanju!

Mlada ce biti obavezna da podnese nalaz od lekara da li u brak stupa nevina ili ne.

https://forum.krstarica.com/showthread.php/799508-Certifikat-o-nevinosti-pre-stupanja-u-brak

Answers ( 9 )

 1. pošteno, u hrišćanstvu je najstrože zabranjen seks i onanija pre braka

  druga stvar je što se to kod nas ne poštuje

 2. Meni to deluje ponizavajuce.

  Devojka koje je svoju nevinost cuvala za brak nece lagati o tome svoga buduceg muza i treba joj verovati dok ona koja se nije cuvala moze da odede kod doktora da to prepravi da izgleda kao da je nevina.
  Ne znam ni koji bi normalan muskarac trazio takav dokument od zene.

 3. To je jedan od najcescih razloga za razvode brakova: laganje zena o nevinosti prilikom stupanja u brak.

   0
   2018-05-01T17:51:57+02:00

   A njemu je d ozvoljeno sve? Ona nema prava da pita, ni da traži njegovu nevinost? Bude devojka nevina pa na kraju doživi da joj partner kaže – Kakva si ti to pa te niko nije hteo?

 4. A sta je sa nama muskarcima?

  Ne bih rekao da je to razlog zbog kojeg dolazi do najvise razvoda.
  Ja se ne bih razveo od zene zbog toga ali bih ocekivao da bude iskrena sa mnom.

 5. Zene obicno lazu, a onda muskarac nesto sazna, pa je nocima maltretira da mu PRIZNA, a ona negira li negira…Onda on nju ubedjuje da to njemu uopste nije vazno, da on i da jeste to joj ne bi uzeo za zlo i tako to….Onda ipak na kraju prizna da je bilo, ALI SAMO JEDAN PUT….

  I tu je braku kraj….

  Naravoucenije za zene: NIKAD NE PRIZNATI NISTA!

  0
  2017-12-11T20:23:29+01:00

  Nae samo da nije hriscanski,da devojka stupa u Crkveni brak,ako nije nevina,nego i sama institucija braka,gubi svaku vrednost i smisao,ako mlada nije devica.Da bi devojka osetila svu lepotu braka,osetila ushicenost i zanos prve bracne noci,ona MORA BITI NEVINA.Devojka sa probusenim himenom (devicnjakom) ,kao i ona koja je masturbirala pre braka,
  lisene su one lepotei opcinjenosti,koje imaju privilegiju da osete magiju ,kada u prvok bracnoj noci,njihov izabranik, nezno svojim blagoslovenim udom (penisom),polako prodire u utrobu svoje izabranice i uz tihu molitvu je napuni svojom osvecenom spermom.Taj predivni dozivljaj,ne mogu da osete one devojke,koje su svoj devicnjak vec ranije pocepale,na nacin koji nije blagosiljala Crkva,kroz sveti cin vecanja,kojim su mladnci spojeni ,naa hriscanskom Obredu Vencanja
  u Crkvi.!!

 6. Чак и она најружнија је сада поцепана

Napiši odgovor